En nybegynders Guide til sikrede lån

Du har måske hørt udtrykket “sikrede lån” bruges i fortiden, ikke at vide, præcis hvad det betød… men nu, du er i markedet for et lån du finde dig selv ønsker at lære alt, hvad du kan om sikrede lån.

I det væsentlige, er sikrede lån lidt mere end lån, der giver en vis garanti til långiver at lånet vil blive tilbagebetalt, en eller anden måde.

Nedenfor finder du nogle grundlæggende oplysninger om sikrede lån og konsekvenserne af at vælge denne form for lån, som godt som hvad du bør forvente så langt som lån vilkår og renter skal du vælge at forfølge dette udlån indstilling.

Lån sikkerhed

Sikrede lån er lån, der kræver sikkerhedsstillelse, eller nogle ejendom af værdi, der kan holdes i en eller anden form af långiver for at sikre, at lånet er tilbagebetalt som lovet. I nogle tilfælde sikkerhedsstillelsen er bogstaveligt talt holdt af bank eller långiver, men i mange tilfælde långiver blot får et retskrav på det, der er kendt som pant.

Hvis låntager undlader at tilbagebetale lånet, er långiver juridisk berettiget til at komme i besiddelse af sikkerhedsstillelsen og sælge den… processen koster långiver både tid og penge, men, og stort set alle långivere ville foretrække at bare træne løsninger med låntagere således at de sikrede lån er tilbagebetalt tilfredsstillende end generobre og sælge varen sikkerhedsstillelse.

Fælles sikkerhedsstillelse

Fælles sikkerhedsstillelse for sikrede lån omfatter automotive titler, ejendom gerninger, friværdi, ædle metaller, og samleobjekter og antikviteter, selv om visse typer af lån kan kræve forskellige typer af sikkerhedsstillelse og i nogle finansiering lån som realkreditlån og køretøj finansiering, den købte vare tjener som sikkerhed, selv.

Selvfølgelig forskellige långivere kan anmode om, at bestemte typer af sikkerhedsstillelse anvendes som friværdi til online lån eller automotive titler for lav værdi lån.

Dine forventninger

Når de ansøger om sikrede lån, er der flere forventninger, at du skal have på lånet. Medmindre der er nogle specifikke årsag, skal rentesatsen for lånet være lavere end satsen for et lån uden sikkerhed… jo, betyder sikkerhed for at have sikkerhed for lånet, at långiver ikke tager så meget af en risiko.

Långiver bør også give mere gunstige tilbagebetalingsbetingelser, giver dig mulighed for flere betalingsmuligheder og måske endda fordele for afdrage lånet tidligt. Du bør også kunne kvalificere sig til nogle sikrede lån, selvom du har haft kredit problemer i fortiden… efter alt, er lånet sikret for at give en garanti for tilbagebetaling.

Hvis långiveren, som du anvender med ikke opfylde disse forventninger, er du velkommen til at shoppe rundt på traditionelle og online långivere, indtil du finder en, der gør.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: