Hvordan beslutter du hvilken kreditkort til at ansøge om?

Stadig bruger kreditkort fra 12 år siden-den ene, der opkræver en høj rente og ikke belønne dig på alle for at være en loyal bruger?
Med et bredt udvalg af kreditkort i dag – alle skræddersyet til særlige individuelle forhold – det ville være uklogt ikke at udforske kreditkort markedet og se om der er en, der bare kan være en bedre pasform for dig. Der er intet at tabe og alt at vinde.
Hvis spørgsmålet, “hvordan jeg beslutter hvilke kreditkort til at ansøge om” begyndt at nag du, det er mest sandsynligt, fordi du ved, at ikke du er tilfreds med det nuværende kortet, du bruger – du er slog med latterlige rentesatser og kreditkortselskabet synes også q uick på lodtrækningen til at bygge din gæld ved enhver lejlighed. Du tænker, at det ikke er præcis den bedste kreditkort, fordi du får noget til gengæld og du vil have noget mere “brugervenligt”.
Sådan at beslutte, hvilke kreditkort til at ansøge om er ikke så stor en opgave, som du måske tror. En lille informationsindsamling ville sandsynligvis gøre tricket.
Først, kan du tale med dine venner og finde ud af om de er tilfredse med deres kreditkort og se, hvis de ville anbefale det. Det eneste problem med dette er, at folk er normalt tight-lipped om spørgsmål vedrørende penge eller noget, der kommer tæt på det. Det er et emne, som de ikke ville hellere diskutere selv med nære venner.
For det andet kan du lede efter oplysningerne selv. Problemet med denne tilgang er, har du tid til at spejder omkring, eller selv har lyst til at læse med småt af kreditkort ansøgning? Kreditkort applikationer bære som regel terminologi, som kan skræmme selv de mest kyndige kreditkort indehavere.
For det tredje kan du klippe din søgetiden i halve ved hjælp af online resurser som www.moneyeverything.com/cards. De har allerede gennemstegt hjemmearbejde. De ved hvad kreditkortselskaber er, og hvad hver af dem har at tilbyde i form af rentesatserne, cashback tilbud, balance overførsel renter eller standard variabel rente. Kort sagt, www.moneyeverything.com har filtreret oplysningerne sammenlignet det og præsenterede det i et brugervenligt format, således at når du har besluttet at ansøge om et kreditkort, processen tager kun et par klik med musen, når du er klar til at ansøge online.
Den tredje metode er den hurtigste og nemmeste måde. Og det er også den mest diskrete. Moneyeverything.com vil beskytte de oplysninger, du giver på dit kreditkort ansøgning. De har også en særlig service: de vil sende dig sats advarsler og særlige tilbud hvis du tilmelder dig.
Kreditkort virksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. Du ville blive overrasket på de vilkår og betingelser, kreditkortselskaber er villige til at tilbyde potentielle medlemmer. Faktisk tilbyder mange af dem belønninger eller cashback for en vis mængde af køb du foretager hvert år. Mange brugere blot anvende belønningerne tilbage som en kredit til balance på deres kreditkort. Eller hvis brugere har en saldo på kreditkort de har brugt de sidste 10 år og er betaler i dyre domme for det, alle de behøver at gøre er kigge efter en 0% balance overførsel kort til hvor som helst mellem tre og ni måneder. Ved at overføre balancen vil de ingen interesse, mens de betale det for noget til 9 måneder. Efter at betale disse høje priser for år, Forestil dig hvad det ville være som at have interesse gratis kredit!
Moneyeveything.com vil endda hjælpe dig med at finde de bedste kort baseret på dine udgifter og tilbagebetaling vaner. Når du har regnet ud hvad slags ‘bruger’ er din bedste pasform, træffes beslutning om hvilke kreditkort til at ansøge om bør være en brise!